A Vértes-Út Kft. komplex technológia és ingatlan fejlesztése

–        A kedvezményezett neve: Vértes-Út Kft.

–        A fejlesztés tárgya, célja: A Vértes-Út Kft. komplex technológia és ingatlan fejlesztése

–        A szerződött támogatás összege: 246.949.534,- Ft

–        A projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt keretén belül az alábbi fejlesztések valósulnak meg: az útépítési tevékenység bővítéséhez 3 db lánctalpas kotrógép beszerzése, melyek az építési, előkészítési munkák elvégzéséhez, alapozások készítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. Jelen fejlesztés eredményeképpen társaság rendelkezni fog saját lánctalpas kotrógépekkel, amelyek révén a technológiai fejlesztés mellett a munkavállalói létszám megtartása hosszú távon biztosított lesz, nem utolsó sorban a vállalkozás piaci pozíciói is lényegesen javulnak majd. A projekt eredményeként a jelenlegi partnerek igényeit gyorsabban és magasabb szinten tudja kielégíteni, amely új, lojálisabb ügyfélkört eredményez. Ezzel a cég több piaci szegmensben tudna szolgáltatni, nagy igényeknek megfelelő, magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújtani és eladni. A beruházás eredményeként a vállalat meg tudja kezdeni egy olyan új szolgáltatás nyújtását, amely bővíti a társaság piaci lehetőségeit, szélesíti szolgáltatási palettáját, amely versenyelőnyt biztosítana a társaság számára más környékbeli építőipari vállalatokkal szemben. Fentieken túl a projekt része még a jelenlegi aszfaltkeverő üzem területén egy modern, minden igényt kielégítő új 2255 m2 területű, két szintes raktárcsarnok és irodaépület építése, melynek eredményeként a raktározási kapacitás növekszik és a cég logisztikai központja egy helyre kerül, a jelenleg 2 db irodakonténer beüzemelésével megoldott átmeneti helyzet kiváltásaként. A beruházást az új raktár és irodaépület fűtés-hűtési rendszerét egy modern, megújuló energiát hasznosító 20 kw teljesítményű hőszivattyús rendszer, valamint szervezetfejlesztési tanácsadás teszi teljessé.

–        A projekt tényleges befejezés dátuma: 2022.10.28.

Technológiai fejlesztés a Vértes-Út Kft-nél

–        A kedvezményezett neve: Vértes-Út Kft.

–        A projekt címe: Technológiai fejlesztés a Vértes-Út Kft-nél

–        A szerződött támogatás összege: 48.388.224,- Ft

–        A támogatás mértéke (%-ban): 70%

–        A projekt tartalmának bemutatása: Technológiai fejlesztés megvalósítása, lánctalpas aszfaltterítő gép beszerzése, üzembe helyezése. Vértes-Út Kft. vállalja hogy 2020. április havi, az adóhatóság nyilvántartásában szereplő foglalkoztatotti létszáma legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállalót foglalkoztat a megvalósítási időszak során

–        A projekt befejezési dátuma: 2020.09.24.

–        Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00088

Technológia-fejlesztés és kapacitásbővítés a Vértes-Út Kft-nél

–        A kedvezményezett neve: Vértes-Út Kft.

–        A projekt címe: Technológia-fejlesztés és kapacitásbővítés a Vértes-Út Kft-nél

–        A szerződött támogatás összege: 84.260.745 Ft

–        A támogatás mértéke (%-ban): 50%

–        A projekt tartalmának bemutatása: A projektben beszerzésre került 2 db homlokrakodó gép, 12 db 180x60x60-as, valamint 1 db 150x60x60-as betonblokk öntősablon, továbbá 1 db hidraulikus emelőcsipesz, valamint 1 db aszfaltkeverő gép. Ezen kívül a Társaságunknál meglévő vállalatirányítási rendszer tovább fejlesztésére is sor került, új funkcionális területek bevezetésével, valamint a meglévő modulok kibővítésésvel.

–        A projekt befejezési dátuma: 2020. július 10.

–        Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00586

20 ÉVE AZ ÉPÍTŐIPARBAN!

RÓLUNK